in de media


persbericht 25 december 2023

Diever – Eindelijk was het donderdag 21 december zover: Erica Euving, Jan de Jong en Mark Kemna uit Diever zetten de handtekening onder de Akte van Oprichting van de stichting ‘Groen Diever en omstreken’. De drie vormen het bestuur van deze nieuwe stichting die tot doel heeft om initiatieven die leiden tot een groenere leefomgeving te ondersteunen.

Voorzitter Erica Euving legt uit dat hier veel kansen liggen: “In Diever en omgeving wonen veel mensen met een groen hart, en je ziet dat daaruit allerlei ideeën en initiatieven ontstaan en veel vrijwilligers actief zijn. Bijvoorbeeld in houtsingelonderhoud, in buurtinitiatieven en de dorpsboomgaard. Dat zoiets slaagt is niet altijd vanzelfsprekend, soms is er bijvoorbeeld wat geld nodig om activiteiten te bekostigen. De nieuwe stichting gaat groene initiatieven helpen om die middelen te vinden en te krijgen.”

De stichting zoekt nog enkele bestuursleden. Heb je interesse of wil je om een andere reden contact, stuur dan een mail naar groendievereo@gmail.com


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *